БЕРНАРД ЩОРХ

Avatars_Bernard

БЕРНАРД ЩОРХ

Архитект, Партньор PLP Architecture, Великобритания

Бернард Щорх има впечатляващо портфолио от търговски, жилищни, корпоративни и хотелиерски проекти в Обединеното кралство, Европа и Близкия изток. Сградите се отличават с креативност, откритост и достъпност, като при проектирането се набляга на екипното участие и удовлетвореността на крайния клиент. Един от най-новите му проекти е отличеният с награда Sky Central, който осигурява обширни и гъвкави работни пространства за 3500 служители на медийната компания Sky Group, заедно с множество удобства за хранене, спорт и развлечения. Сред последните му проекти са идейна разработка за разширение на луксозен хотел в Лондон, концептуални предложения за преустройство на офиси в историческото сърце на Милано, идеен проект на многоетажна сграда със смесено предназначение на брега на река Темза и нова централна сграда на Heron Quays West в Canary Wharf.

Бернард е работил по предложения за нов летищен терминал в Саудитска Арабия, концептуални проекти за American Community School и Leadership Acceleration for Business, концептуален дизайн на нов офис кампус в Прага, дизайн на Ningbo Garden Hotel, генералния план на квартал Al Qakrah и стадион за Световната купа на FIFA 2022 в Катар.

Спечелил е редица конкурси, сред които реконструкция на офис в Холбърн, концептуални предложения за нов фармацевтичен комплекс в Лондон и Mayfair Park Residences, жилищен квартал в чувствителен исторически контекст в консервационната зона Mayfair, луксозен жилищен и търговски комплекс с лице към Кенсингтън Гардънс. Бернар притежава и магистърска степен по изкуства в областта на архитектурата от Академията за архитектура и дизайн в Прага.

Разгледайте проектите на PLP Architecture